baanvoor1dag

In de week van Zorg en Welzijn - van 11 t/m 16 maart- biedt Envida een unieke kans om te ervaren hoe mooi het is om in de (ouderen)zorg te werken:

de baan voor 1 dag.  Wedden dat er een wereld voor je opengaat?

Je kunt een dagje meewerken in de thuiszorg of in een van onze vijftien zorgcentra in Maastricht en het Heuvelland. Als je beide facetten van het werken bij Envida wilt ervaren, dan kun je kiezen voor een combinatie. Bijvoorbeeld 's ochtends in de thuiszorg en 's middags in een zorgcentrum. of andersom natuurlijk.

Stel je eens voor: misschien loop jij aan het eind van deze fascinerende dag de deur uit met uitzicht op een arbeidscontract of heb je besloten om een leer-werktraject bij Envida te volgen. Hoe gaaf is dat?

Wil je deze kans niet missen? Stuur dan een e-mail naar baanvoor1dag@envida.nl en vermeld daarbij jouw naam en telefoonnummer. Dan nemen we contact met jou op om nadere afspraken te maken. Aanmelden kan tot en met 4 maart.

Wij verheugen ons op jouw komst.

 

Werken bij Envida

Bij Envida willen we niet alleen weten wat er op je cv staat, maar ook wie je bent en wat jou beweegt om bij onze organisatie te komen werken. We zijn benieuwd of jij ons gedachtegoed deelt over bijvoorbeeld samenwerken. En of je het fijn vindt om zelfstandig te werken. Wij hebben als zorgorganisatie namelijk een hoge ambitie: onze cliënten in staat stellen om hun eigen leven te blijven leiden.

Meer over Envida
Contactgegevens

Abtstraat 2a
6211 LS Maastricht

043 – 6314008
recruitment@envida.nl