Een regelneef die van uitdagingen houdt

Een regelneef die van uitdagingen houdt

Wendy, wijkverpleegkundige

Mooi compliment kreeg je gisteren van je teamgenoten, over hoe je het team begeleidt en het overleg voorzit. Maar zij zijn ook toppers! Glimlachend begin je je werkdag. Eerst naar mevrouw Duchateau. Die vrolijkte vorige keer helemaal op toen je over haar zoon begon. Fijn dat je als wijkverpleegkundige mensen ook die aandacht kunt geven.

Dan hup, door naar meneer Janssen. Zijn huisarts heeft hem aangemeld, onder veel protest. Hij heeft geen familie om hem te helpen. Maar na een aantal bezoekjes van jou en je teamgenoten is hij eindelijk om: je mag zijn injectie geven. Straks nog met zijn huisarts overleggen over dat dikke been. En aanbellen bij de buurvrouw; misschien wil zij wel een oogje in het zeil houden.

Gelukkig kende je de instanties in deze wijk al door je vorige baan. Handig, toen je voor meneer Driessen een afspraak voor de fysio en een aanvraag bij de gemeente moest regelen.

Jee, wat is het druk! Maar jouw agenda is altijd tiptop in orde, net als je administratie. Dat moet ook wel, als regelneef van je team. Niet vergeten om vanmiddag de nier katheter van mevrouw Hupperts schoon te maken, die heeft ze net. Gelijk haar zorgplan daarop aanpassen. En checken of haar zorgindicatie nog omhoog moet.

Aan het eind van de middag die presentatie over de thuiszorg voorbereiden die je morgen geeft bij de vrouwenbond. En daarna naar huis, de hond uitlaten; want dan is het weer welletjes voor vandaag.

 

Werken bij Envida

Bij Envida willen we niet alleen weten wat er op je cv staat, maar ook wie je bent en wat jou beweegt om bij onze organisatie te komen werken. We zijn benieuwd of jij ons gedachtegoed deelt over bijvoorbeeld samenwerken. En of je het fijn vindt om zelfstandig te werken. Wij hebben als zorgorganisatie namelijk een hoge ambitie: onze cliënten in staat stellen om hun eigen leven te blijven leiden.

Meer over Envida
Contactgegevens

Abtstraat 2a
6211 LS Maastricht

043 – 6314008
recruitment@envida.nl