Elke werkdag weer anders

Elke werkdag weer anders

Bas, verzorgende niveau 3 in zorgcentrum

Vandaag draai je een vroege dienst in het zorgcentrum, dus even snel ontbijten. Het is lekker weer, dus je pakt de fiets. Je hebt er zin in! Al werk je deeltijd, de bewoners van je afdeling zien jou vaak. Ze vinden het fijn, die vertrouwde gezichten op hun afdeling.


Nagrinnikend om een grapje van collega Marloes ga je de bewoners helpen wassen en aankleden. Gisteren bleek de katheter van mevrouw Smeets los, dus toen moest je IG-collega haar opnieuw katheteriseren. Maar vandaag loopt alles gesmeerd, dus is er wat extra tijd voor een praatje. Wat kan die meneer Mertens toch vertellen! Als je hem hebt geholpen om naar de wc te gaan, is het tijd om de medicatie uit te delen. Mevrouw De Becker geef je een insulinespuit. En de medicijnkast kan wel een poetsbeurt gebruiken, daar haal je een natte doek door.


Die feedbackcursus laatst heeft echt effect: tijdens de lunchpauze vraagt Marloes een collega of ze de overdracht van gisteren kan bespreken, want die liep niet helemaal soepel. Als je naar huis fietst, kijk je alweer uit naar volgende week. Dan staat er een uitje naar de dierentuin gepland. Je collega Martijn en jij zijn de begeleiders. Heerlijk om te zien hoe de bewoners daar van genieten!

Werken bij Envida

Bij Envida willen we niet alleen weten wat er op je cv staat, maar ook wie je bent en wat jou beweegt om bij onze organisatie te komen werken. We zijn benieuwd of jij ons gedachtegoed deelt over bijvoorbeeld samenwerken. En of je het fijn vindt om zelfstandig te werken. Wij hebben als zorgorganisatie namelijk een hoge ambitie: onze cliënten in staat stellen om hun eigen leven te blijven leiden.

Meer over Envida
Contactgegevens

Abtstraat 2a
6211 LS Maastricht

043 – 6314008
recruitment@envida.nl