Envida Op Maat

Envida Op Maat

Werk jij niet (meer) in de zorg? Zou jij het leuk vinden om zorg te verlenen aan een cliënt in de buurt op momenten die voor jou en de cliënt goed uitkomen? Misschien is ‘Envida op Maat’ (EOM) dan iets voor jou. Zelfs als jij maar een paar uur per week beschikbaar bent is EOM een optie.


Envida op Maat

Als je iets wilt betekenen voor mensen met een zorgvraag bij jou in de buurt biedt Envida op Maat mogelijk de oplossing. Je krijgt één of een aantal vaste cliënten toegewezen die in jouw buurt wonen en een geldige indicatie voor zorg in natura hebben.

Ben je maar een aantal uren per week beschikbaar? Vanwege de combinatie met je studie, gezin of andere baan, dat is allemaal bespreekbaar. Ben je of ga je binnenkort met pensioen en zou je het leuk vinden om een paar uur te blijven werken, dan kan dat natuurlijk ook.

Als medewerker van EOM werk jij onder supervisie van de wijkverpleegkundige waarmee jij ook in nauw contact staat. Het vaste wijkteam is jouw vangnet als je langere tijd afwezig bent.


Wat vragen wij van jou?

  • Jij hebt een diploma als helpende, verzorgende (IG) of verpleegkundige;
  • Jij bent verantwoordelijk en je stemt zelfstandig de zorg af met jouw cliënt.


Wat bieden wij jou?

  • Een salaris gebaseerd op de VVT Cao en passend bij jouw functie;
  • Een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en onregelmatigheidstoeslag;
  • De mogelijkheid om zelf jouw uren in te delen;
  • De mogelijkheid om zelfstandig te werken.


Ontvang jij graag meer informatie of wil jij solliciteren?
Dan kan jij contact opnemen met de recruitmentafdeling van Envida via recruitment@envida.nl of op 043-6314008. Als jij wilt solliciteren ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief onder vermelding van vacaturenummer 18446.

 

Werken bij Envida

Bij Envida willen we niet alleen weten wat er op je cv staat, maar ook wie je bent en wat jou beweegt om bij onze organisatie te komen werken. We zijn benieuwd of jij ons gedachtegoed deelt over bijvoorbeeld samenwerken. En of je het fijn vindt om zelfstandig te werken. Wij hebben als zorgorganisatie namelijk een hoge ambitie: onze cliënten in staat stellen om hun eigen leven te blijven leiden.

Meer over Envida
Contactgegevens

Abtstraat 2a
6211 LS Maastricht

043 – 6314008
recruitment@envida.nl