Nathalie Jegerings vertelt

Nathalie Jegerings vertelt

Dat Nathalie Jegerings  vol ambities zit, is wel duidelijk. Op dit moment neemt ze deel aan het scholingstraject dat haar moet klaarstomen voor de functie van Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV). Startdatum was september 2018. Ze hoopt de opleiding binnen de daarvoor gestelde termijn van 1 jaar af te kunnen ronden.

Nathalie (39) werkt sinds 2010 als Verzorgende IG in woonzorgcentrum La Valence in de Maastrichtse wijk Heugem. ‘Afdeling d’n Hoaf’, voegt ze er meteen aan toe. Dát is haar werkplek, dáár voelt ze zich thuis. Nathalie houdt van haar werk, en is klaar om een volgende stap in haar ontwikkeling te maken. Envida biedt haar daartoe de mogelijkheden. ‘In mijn huidige functie heb ik vooral één op één contact met de individuele bewoner, in de functie van EVV’er zal ik veel meer interactie hebben met familieleden van de bewoners en met collega’s van andere disciplines. Ik neem dan bijvoorbeeld ook deel aan het multidisciplinair overleg.’

‘Mijn antwoord op de vraag wat ik nou zo mooi vind aan het werken in de zorg, is even cliché als waar: het is gewoon ontzettend dankbaar werk. Daar kan niets anders tegenop. Die dankbaarheid uit zich op allerlei manieren. De een tovert een glimlach op zijn gezicht, de ander reikt me de hand en weer een ander geeft me een knuffel. Het zijn vaak de vele kleine dingen waaraan we merken dat de mensen, voor wie wij zorgen, blij zijn dat wij er voor hun zijn’.

In haar vrije tijd is Nathalie, behalve moeder van een 11-jarig dochtertje, fanatiek lid van Stadsschutterij St. Sebastianus Heerlen. Ze is er geweerdrager en schutter. Niet onverdienstelijk zelfs.  ‘Bij de dames heb ik al twee keer de vogel afgeschoten. Ook won ze het erekruis.’

Werken bij Envida

Bij Envida willen we niet alleen weten wat er op je cv staat, maar ook wie je bent en wat jou beweegt om bij onze organisatie te komen werken. We zijn benieuwd of jij ons gedachtegoed deelt over bijvoorbeeld samenwerken. En of je het fijn vindt om zelfstandig te werken. Wij hebben als zorgorganisatie namelijk een hoge ambitie: onze cliënten in staat stellen om hun eigen leven te blijven leiden.

Meer over Envida
Contactgegevens

Abtstraat 2a
6211 LS Maastricht

043 – 6314008
recruitment@envida.nl