Bijbaan en vakantiewerk bij Envida

Bijbaan en vakantiewerk bij Envida

Heb je nog tijd over?

Ben je op zoek naar een bijbaan en zou je het liefste in de zorg willen werken? Of wil je vakantiewerk doen? Envida verwelkomt je graag!

Om vooral jongeren aan te spreken, hebben we een aparte landingspagina gelanceerd. Kijk maar eens op www.bijbaanbijenvida.nl Naast de actuele vacatures ten aanzien van vakantiewerk, weekendwerk en werken in de avonden kun je er ook een aantal fimpjes bekijken. Filmpjes over het werken bij Envida.

Werken bij Envida betekent:

  • werkervaring opdoen in de ouderenzorg en ervaren hoe leuk dat is;
  • goede verdiensten: minimaal € 10,43 per uur, voor avonden en weekenden ontvang je een toeslag. De lonen gaan per 1 oktober 2018 omhoog naar minimum naar €10,96,
  • flexibel inzetbaar,
  • uren in overleg, zodat je werk en privé goed kunt combineren.

Bij ons kun je vakantiewerk doen in de periode van juni tot oktober.

Benieuwd naar de mogelijkheden die Envida voor jou  heeft? Upload dan je gegevens, CV  en korte motivatie. Dan zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Klik hier voor het sollicitatieformulier voor een bij baan bij Envida.

 

Werken bij Envida

Bij Envida willen we niet alleen weten wat er op je cv staat, maar ook wie je bent en wat jou beweegt om bij onze organisatie te komen werken. We zijn benieuwd of jij ons gedachtegoed deelt over bijvoorbeeld samenwerken. En of je het fijn vindt om zelfstandig te werken. Wij hebben als zorgorganisatie namelijk een hoge ambitie: onze cliënten in staat stellen om hun eigen leven te blijven leiden.

Meer over Envida
Contactgegevens

Abtstraat 2a
6211 LS Maastricht

043 – 6314008
recruitment@envida.nl