Leren bij Envida

Leren bij Envida

 

Leren / werken (BBL)

Opleiden en persoonlijke ontwikkeling staan bij Envida hoog in het vaandel.

Envida ondersteunt actief de ontwikkeling van haar medewerkers onder andere met behulp van E-learning en moedigt hen aan de eigen prestaties en die van anderen te verbeteren. Envida wil ook graag investeren in nieuwe leerlingen en studenten. Zij krijgen van ons gerichte begeleiding, waarbij zowel het leren van het beroep als de ontwikkeling van de persoon belangrijk is.

Regelmatig hebben wij plaatsen beschikbaar voor leerlingen die via de BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg) een opleiding willen volgen op. Klik op onderstaande hyperlinks voor meer informatie:

Het zij-instroomtraject: voorbeelden uit de praktijk

VAN STOERE VUILNISMAN TOT VERZORGENDE
Een mooi voorbeeld van een geslaagd zij-instroomtraject is het verhaal van Nico. Hij heeft diverse banen in verschillende sectoren gehad, maar dankzij het zij-instroomtraject van Envida is hij nu aan de slag als verzorgende. Lees zijn relaas 'van stoere vuilnisman tot verzorgende'.

 

HBO-V (duaal)

Je volgt op dit moment het tweede jaar van de HBO-V binnen Zuyd Hogeschool. We stellen je in de gelegenheid om de opleiding vanaf het derde jaar af te ronden in de ouderenzorg. Envida nodigt je uit om deze uitdaging, samen met ons aan te gaan. Klik HIER voor de informatie over deze opleiding.

 

Opleiding tot Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV)

Minimaal  een keer per jaar start Envida de erkende opleiding tot Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV). Envida is de enige zorgaanbieder in Limburg die deze opleiding EVV verzorgt. De opleiding start in september of februari bij voldoende aanmeldingen. Als je denkt dat deze opleiding iets voor jou is en als je aan de toelatingseisen voldoet  dan is onderstaande informatie  wel interessant voor jou. Wil je nog meer weten neem dan contact op met de afdeling Opleidingen van Envida. Klik op onderstaande link voor meer informatie over deze opleiding.

 

Werken bij Envida

Bij Envida willen we niet alleen weten wat er op je cv staat, maar ook wie je bent en wat jou beweegt om bij onze organisatie te komen werken. We zijn benieuwd of jij ons gedachtegoed deelt over bijvoorbeeld samenwerken. En of je het fijn vindt om zelfstandig te werken. Wij hebben als zorgorganisatie namelijk een hoge ambitie: onze cliënten in staat stellen om hun eigen leven te blijven leiden.

Meer over Envida
Contactgegevens

Abtstraat 2a
6211 LS Maastricht

043 – 6314008
recruitment@envida.nl