Vrijwilligers

Vrijwilligers

Op dit moment werken bijna 1.000 vrijwilligers bij onze organisatie. Iedere dag zetten zij zich voor onze cliënten in. Geregeld zoeken wij versterking ter ondersteuning van allerlei activiteiten alsmede om onze cliënten een zo prettig mogelijke thuissituatie te bieden. Bijvoorbeeld voor het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook om mee te helpen in het restaurant of bij de dagverzorging.

Geïnteresseerd?

Wij hebben enthousiaste teams die vaker met elkaar een uitstapje maken. Bent u betrokken bij onze clienten en zoekt u een zinvolle tijdsbesteding? Neem dan contact op met de locatie waar u vrijwilligerswerk voor wilt doen.

Werken bij Envida

Bij Envida willen we niet alleen weten wat er op je cv staat, maar ook wie je bent en wat jou beweegt om bij onze organisatie te komen werken. We zijn benieuwd of jij ons gedachtegoed deelt over bijvoorbeeld samenwerken. En of je het fijn vindt om zelfstandig te werken. Wij hebben als zorgorganisatie namelijk een hoge ambitie: onze cliënten in staat stellen om hun eigen leven te blijven leiden.

Meer over Envida
Contactgegevens

Abtstraat 2a
6211 LS Maastricht

043 – 6314008
recruitment@envida.nl