Ik heb het echt getroffen

Ik heb het echt getroffen

De 22-jarige Jolien Verlaan werkt sinds juli 2018 bij Envida. De eerste vijf maanden als leerling, maar vanaf 1 december in de functie van verpleegkundige niveau 4. Pas de opleiding afgerond en al meteen een vast contract op zak. Hoe mooi is dat?

Jolien maakt deel uit van het thuisteam Wijlre. ‘Een superleuk team.’ Al op jonge leeftijd was het voor haar duidelijk dat ze later in de zorg zou gaan werken: ‘Vanaf mijn vierde heb ik steeds geroepen dat ik verpleegkundige wilde worden.’

Het mooie aan haar werk vindt ze dat zij en haar collega’s ervoor kunnen zorgen dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen. ‘Mijn cliënten zijn echt blij met mij. Dat geeft mij veel voldoening. Vanuit Envida werken wij met een vaste route, waarbij iedereen zoveel als mogelijk zijn eigen cliënten heeft. Dat is fijn voor de cliënt, maar ook voor mij als verpleegkundige in de thuiszorg, want het stelt mij in staat om een band op te bouwen met een cliënt. ‘

‘Prachtig, dankbaar  werk heb en dan ook nog eens fijne collega’s hebben, wat wil ik nog meer? Wat dat betreft heb ik het echt getroffen.

Naast een groot hart voor de zorg, heeft Jolien nog een andere passie: paardrijden. Haar paard Tara betekent heel veel voor haar.

Werken bij Envida

Bij Envida willen we niet alleen weten wat er op je cv staat, maar ook wie je bent en wat jou beweegt om bij onze organisatie te komen werken. We zijn benieuwd of jij ons gedachtegoed deelt over bijvoorbeeld samenwerken. En of je het fijn vindt om zelfstandig te werken. Wij hebben als zorgorganisatie namelijk een hoge ambitie: onze cliënten in staat stellen om hun eigen leven te blijven leiden.

Meer over Envida
Contactgegevens

Abtstraat 2a
6211 LS Maastricht

043 – 6314008
recruitment@envida.nl