De Zeven Bronnen in Maastricht

De Zeven Bronnen is een grote locatie, maar zo voelt het helemaal niet. In de vriendelijke en kleinschalig opgezette laagbouw is veel oog voor welzijn en wonen van de bewoners.

Zo zijn er echtparenkamers, waardoor echtparen bij elkaar kunnen blijven wonen. Ook in het team sta je er nooit alleen voor, samenwerken staat hier echt centraal. Door het ruime aanbod kunnen medewerkers die pas starten in de zorg bij De Zeven Bronnen makkelijk overstappen van psychogeriatrie naar somatiek of naar dagbehandeling. Er is een afdeling ‘verlengd herstel’ en ook de dagbehandeling somatiek is gevestigd in De Zeven Bronnen. Hier komt alles samen om bewoners te bieden wat nodig is en medewerkers te laten groeien in de richting die bij hen past.

Kennismaken op De Zeven Bronnen

Voordat je op een vacature bij De Zeven Bronnen reageert wil je misschien eerst een kijkje komen nemen. Wie zijn onze bewoners, wie worden jouw collega's en welke werkzaamheden zouden bij je passen. Genoeg redenen om contact met De Zeven Bronnen op te nemen en een kopje koffie (of thee) te komen drinken. Wij maken graag kennis met jou!

Adresgegevens

De Zeven Bronnen

Lovendaalhoeve 30

6225 AG Maastricht

Routebeschrijving

Direct contact

043-631 43 00