Begeleiding & behandeling

Werken in de ouderenzorg,
met specialisten van hoog niveau

Werken bij Envida is in de eerste plaats samenwerken

Vrijwel alle specialisten en disciplines rondom ouderenzorg werken bij ons onder één dak. Dat betekent: korte lijnen en de best mogelijke zorg voor cliënten. Fysiotherapeuten, diëtisten, geestelijk verzorgers, specialisten ouderengeneeskunde, (basis)artsen, psychologen, ergotherapeuten, logopedisten en muziektherapeuten. Bij Envida zijn het allemaal directe collega's van je; ze werken met dezelfde visie en overtuiging. 

Zelf je agenda bepalen

Zelf je agenda bepalen

Bij ons plan je zelf je dag in en krijg je een grote mate van zelfstandigheid. Daardoor kun je echt de tijd nemen voor je cliënten. In een zelfstandige praktijk is dit bijvoorbeeld veel meer tijdgebonden. Bij ons bepaal je je eigen werktijden en afspraken. Hoe laat je begint, wanneer je werkt en hoeveel tijd je per cliënt besteedt: je hebt het grotendeels in eigen hand.

Ruimt voor jouw specialisme

Ruimt voor jouw specialisme

We zijn er voor uiteenlopende typen bewoners, in verschillende settings. Van somatische en psychogeriatrische cliënten, in verpleeghuizen en in de wijk. Heb jij een specifieke voorkeur of specialisme? Bij ons krijg je de ruimte om te werken met de cliënten die het beste bij je passen.

Ingericht op samenwerken

Ingericht op samenwerken

Binnen Envida werken we met Ysis. Dit is een multidisciplinair elektronisch patiëntendossier (EPD). Het is volledig ontworpen met het oog op samenwerking en onze behandelaren en begeleiders zijn er heel enthousiast over. Vooral omdat de gegevens over verzorging en behandeling zo makkelijk zijn uit te wisselen. Daardoor werk je allemaal met dezelfde informatie die gegarandeerd up to date is.

Verdiepen en verbreden

Als je hart bij ouderenzorg ligt, is Envida de mooiste plek om te werken. In overleg bepaal je hoeveel cliënt- en niet-cliëntgerichte taken je doet. Wil je vooral mensen helpen, prima! Wil je daarnaast ook bijdragen aan de ontwikkeling van je vakgebied? Dan is er ruimte voor eigen onderzoek en keuze uit talloze projecten. Als je actief wil meedenken hoe ouderenzorg beter kan, dan is Envida de ideale omgeving voor jou.

Vakgroepen: werken vanuit inhoud

We hebben grote vakgroepen die organisatiebreed zijn georganiseerd. Zo weet iedere discipline zich gehoord binnen Envida en krijgen rol en inhoud van elk specialsime continu aandacht. Vakgroepvoorzitters praten mee over beleidszaken en bepalen mee op afdelingsniveau.

Je blijft je ontwikkelen

Bij Envida werken we met compacte, zelfsturende teams. Dat versterkt het gevoel van collegialiteit; je kunt echt op elkaar bouwen. Tegelijkertijd is Envida een van de grootste Limburgse werkgevers in de zorg. Dat betekent: volop mogelijkheden om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Of je nou zij-instromer bent of zojuist afgestudeerd, we ondersteunen je om de beste te worden in je vakgebied. Wil je verder groeien naar een leidinggevende functie, dan maken we samen een plan om op die manier door te stromen.

Arbeidsvoorwaarden: je krijgt wat je verdient

Eén ding weet je zeker bij Envida:

Je arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en alles wordt perfect voor je geregeld. Natuurlijk krijg je een goed salaris, onregelmatigheidstoeslag, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Daarnaast mag je rekenen op een goede pensioenregeling bij een van de grootste pensioenfondsen van Nederland (PFZW) en korting op je zorgverzekering.

Wij zorgen goed voor jou

Jij zorgt goed voor onze cliënten, wij zorgen goed voor jou. Ook voor onze extra voorzieningen geldt dat je veel vrijheid hebt om zelf te bepalen waar je gebruik van maakt, zoals: een fietsplan, verlof kopen en verkopen en bedrijfsfitness. Via ons eigen vitaliteitsportaal besteden we aandacht aan werkomstandigheden, werk-privé balans, vitaal en gezond leven en loopbaanontwikkeling. Als medewerker van Envida ben je, samen met je inwonende gezinsleden, ook nog eens automatisch lid van Envida Ledenservice. Daardoor profiteer je van kortingen op een groot aantal diensten, workshops en uitstapjes.

Waarom kiezen voor Envida?

  1. Betekenisvol werk
  2. Bijdragen aan de zorg van morgen
  3. Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  4. Veel multidisciplinaire expertise in eigen huis
  5. Zelfstandig werken in een hecht team