Croonenhoff in Maastricht

Twee jaar na de opening in 2009 werd Croonenhoff al uitgeroepen tot meest gastvrije locatie van Nederland! Bewoners met een geestelijke beperking, zoals dementie, leven hier in een kleinschalige woonvorm waarin de huissituatie zoveel mogelijk benaderd wordt.

De bewoners kunnen net als andere buurtbewoners gebruikmaken van verschillende voorzieningen, zoals het restaurant, de kapsalon en huiswinkel. Maar ook van de thuiszorg van Envida. Croonenhoff heeft een vooruitstrevend team dat meedoet aan diverse pilots op het gebied van zorgdossiers, zorgtechnologie en werkplekinnovatie. Voor buurtbewoners is er vijf dagen per week dagverzorging. Naast het woonzorgcentrum liggen 88 grote aanleunwoningen van Servatius. Deze woningen zijn rechtstreeks verbonden met Croonenhoff.

Kennismaken bij Croonenhoff

Voordat je op een vacature bij Croonenhoff reageert wil je misschien eerst een kijkje komen nemen. Wie zijn onze bewoners, wie worden jouw collega's en welke werkzaamheden zouden bij je passen. Genoeg redenen om contact met Croonenhoff op te nemen en een kopje koffie (of thee) te komen drinken. Wij maken graag kennis met jou!

Adresgegevens

Croonenhoff

Veldstraat 18a

6227 SZ Maastricht

Routebeschrijving

Direct contact

043-631 47 00