Koepelhof in Maastricht

Vlak bij het Centraal Station in Maastricht, naast de bekende koepelkerk, ligt de Koepelhof. De drie verschillende afdelingen van het woonzorgcentrum zijn gespecialiseerd in psychische stoornissen in diverse gradaties en variaties.

De kleine teams werken goed samen, met elkaar en met de dagbehandeling bijvoorbeeld. Binnen de organisatie zijn volop doorgroeimogelijkheden in alle niveaus. Er is binnen Koepelhof ook ruimte voor kortdurige opname, bijvoorbeeld om mantelzorgers te ontlasten. Het restaurant én het gezellige bruin café zijn toegankelijk voor buurtbewoners die daar graag gebruik van maken. Dat zorgt voor een levendige sfeer op loopafstand van het station, Centre Céramique en de groene loper.

Kennismaken op Koepelhof

Voordat je op een vacature bij Koepelhof reageert wil je misschien eerst een kijkje komen nemen. Wie zijn onze bewoners, wie worden jouw collega's en welke werkzaamheden zouden bij je passen. Genoeg redenen om contact met Koepelhof op te nemen en een kopje koffie (of thee) te komen drinken. Wij maken graag kennis met jou!

Adresgegevens

Koepelhof

Koepelstraat 84

6224 LW Maastricht

Routebeschrijving

Direct contact

043-631 48 00